Maak je eigen Kruiden Product

kruiden-producten-workshopVoordat ik mijn eigen recepten had ontwikkeld, vond ik het lastig om mijn eigen kruiden producten te maken. De recepten die ik vond waren zo ingewikkeld en met zo veel vreemde ingrediënten dat ik het niet eens probeerde. Vanuit die behoefte heb ik een jaar besteed aan het ontwikkelen van mijn eigen recepten. De recepten die ik heb ontwikkeld vind ik zo goed, dat ik wil dat iedereen weet hoe eenvoudig het kan zijn.

Leer in deze workshop van mijn ervaringen en kennis en maak de zachtste crème en de fijnste lippenpommade. In deze producten zit wel een paar gram bijenwas. Dus niet geschikt voor de hardcore veganisten.

De workshop is voor maximaal 4 personen, zodat iedere deelnemer actief kan meedoen in het proces. Na de workshop heeft iedere deelnemer een eigen lippenpommade, een potje crème en een flesje hydrolaat. In deze workshop leer je de basis, zodat je na de workshop zelf eindeloos kunt variëren met jouw favoriete kruiden.

 

Praktische informatie

Aantal personen: 1 – 4
Tijd en duur: de workshop duurt 3 à 4 uur en kan plaatsvinden tussen 11:00 en 21:30
Datum en locatie: die bepaal jij!
Reiskosten: tot 10 km vanaf Kralingen – Rotterdam gratis, vanaf 10 km volgens tarief openbaar vervoer
Prijs: € 150, dit is een vaste prijs ongeacht het aantal deelnemers
Betaling: vooraf per bankoverschrijving of contant ter plaatse

 

Wil je deze workshop boeken? Meld je dan hieronder aan.

Na je aanmelding neem ik contact met je op en overleggen we of je gekozen datum en locatie mogelijk is. De workshop geef ik bij je thuis, zodat je leert hoe jij in jouw eigen keuken de producten kunt maken. We bespreken wat je al in huis hebt en wat ik meebreng of wat je van tevoren kunt aanschaffen. Pas als alles akkoord is, is je aanmelding definitief en gaan we aan de slag!